Over ons.

Al tientallen jaren geeft watkosteenbehanger.nl inzicht in de gemiddelde kosten van een behanger. Heb je vragen of wil je advies? Laat het ons dan weten!

1 Professioneel Aanspreekpunt

Wij snappen als geen ander dat het lastig kan zijn om een vakman te vinden. Er zijn veel behangers te vinden online maar wie is er goed? Wij zochten het uit! Vraag een offerte aan.

Bespaar op de Behang Kosten

Wij richten ons op de goedkoopste behangprijs per vierkante meter. Dit doen wij door groot in te kopen voor tientallen behangbedrijven. Goedkoop EN de hoogste kwaliteit materialen.

Enkele Teamleden

Geert van wat kost een behanger.

Geert Hendrik

Directeur

Onze directeur is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Hij rijd de hele dag in zijn auto naar bouwplaatsen en beoordeeld geleverd werk. Daarnaast handelt hij klachten af als particulieren deze hebben.

Luis van wat kost een behanger.

Luis Hendriques

Voorman - manager

De behangers worden aangestuurd door Luis. Hij zorgt ervoor dat een behangklus eerst wordt beoordeeld waarna hij de meest geschikte behanger inzet. Hij is een renovlies behanger met veel ervaring!

Sander van wat kost een behanger.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is onze binnendienst man. Hij wilde destijds een virtual assistant worden voor alle behangers. Tegenwoordig beheerd hij meer dan 40 vakmannen door heel Nederland. Een topper!

Wil je besparen op Behangkosten?

Bouwsector Nederland garandeert je de beste prijs voor wandafwerking. Mocht je daar interesse in hebben dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven