Diensten.

Bij wat kost een behanger bied in samenwerking met wat kost een schilder,  verschillende pakketten voor het aanbrengen en sauzen van behang.

Behang laten plakken

Voor het plakken van behang vragen wij €10 per vierkante meter. Dit zijn onze prijzen vanaf 100 m2. Gaat het om een trappengat? Vraag ook dan een gratis offerte aan.

Behang laten sausen

Voor het schilderen van behang vragen wij €5 per vierkante meter extra. We verven je muren dan met de kleurcodes 9010 of 9016. Aparte kleuren dien je zelf te bestellen.

Behangen en sausen

Voor het aanbrengen en sauzen van behang vragen wij momenteel €12,99 per m2. Dit betreft een aanbiedingsprijs voor nieuwbouwwoningen. Claim je korting!

Kosten voor behang verwijderen

Vooral bij renovatiewoningen komen wij nog een hoop bouwbehang tegen. Wij kunnen goedkoop je behang verwijderen. Ons team is hierin gespecialiseerd waardoor de kans op muurschade enorm wordt beperkt. 

Verwijderen, behangen en sauzen

Wil je het hele pakket? Dan kun je gebruik maken van onze aanbieding. De totale kosten voor alle werkzaamheden zullen dan €18,99 per m2 zijn.

100% Vakkundige Behangers

De website watkosteenbehanger.nl is onderdeel van Bouwsector Nederland. De brancheorganisatie voor vakmannen. Je krijgt dus een vakwerk garantie!

Zou je graag een nieuwbouwwoning willen kopen? Volg dan de bouwplannen bij jou in de buurt via Advies Nederland. Het online platform voor financiële zaken!

Zoek je een behanger tegen lage kosten? Vraag dan snel een gratis offerte aan.

Scroll naar boven